Facebook nagradna igra JK Ljubljana

Priprave na letošnjo Mednarodna regata dvojic na Ljubljanici so že v polnem teku, zato smo se odločili, da malce ogrejemo ozračje z novo nagradno igro.

Tokrat vam v sodelovanju s sponzorjem regate Optika Planinšek Lah, ki letos praznuje okroglo obletnico svojega delovanja, podarjamo kakovostna očala Oakley Eyepatch. Očala so izjemno robustna in ponujajo UV zaščito, zato verjamemo, da bodo idealen sopotnik na vaših bodočih jadralnih podvigih.

Za sodelovanje v nagradni igri morate všečkati sliko in v komentarju odgovoriti na vprašanje “Katero okroglo obletnico bo letos praznovala Optika Planinšek Lah?”.

– – – – – – – – – – – – – – – – – –

Organizator nagradne igre je Jadralni klub LJUBLJANA.

Nagradna igra poteka od 4. 5. 2018 do vključno 10. 5. 2018, ko bo opravljen žreb na sedežu organizatorja.

Nagrajenec nagradne igre bo objavljen na Facebook strani Jadralnega kluba Ljubljana. Vsi udeleženci nagradne igre se z udeležbo v njej izrecno in nepreklicno strinjajo z objavo imena in priimka profila na Časovnici, v komentarju posebne objave. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

Nagrajenec mora svoje podatke za pošiljanje nagrade (ime in priimek, ulica, pošta, kraj) poslati na elektronski naslov [email protected] ali preko zasebnega sporočila na Facebook strani, najkasneje v 7 dneh po prejetem obvestilu o prejemu nagrade. Nagrada bo nagrajencu poslana po pošti na stroške organizatorja oz. se bo organizator z nagrajencem dogovoril o drugih načinih prevzema, v kolikor pošiljanje po pošti ne bo mogoče.

31944690_1926806397371619_2147131842933817344_n

Nazaj na vrh