Obdarujte z darilnimi boni Jadralnega kluba Ljubljana

 

Nimate prave ideje, kako obdariti vaše prijatelje, sodelavce, starše ali najbližje? Nič za to, v Jadralnem klubu Ljubljana smo vam pripravili odličen nabor darilnih bonov za vse ljubitelje morja.

 

– Darilni bon ŠOLA JADRANJA S TEČAJEM ZA VODITELJA ČOLNA

Bon Šola jadranja s tečajem za voditelja čolna je primeren za vse, ki še nimajo izpita za voditelja čolna, želijo znanje tudi praktično osvojiti oz. svoje obstoječe znanje še dodatno izpopolniti. Tečaj zajema 2 vikenda jadranja v Piranu. Cena bona je 440,00 EUR.

– Darilni bon REGATNO JADRANJE

Bon Regatno jadranje bo navdušil vse, ki imajo v sebi malo tekmovalnosti in tiste adrenalina polne jadralce, ki si bi želeli izkusiti tekmovalnega duha. Cena bona je 100,00 EUR.

 

Kako kupim darilni bon?

Pošljite nam povpraševanje za nakup bona na e-pošto [email protected], navedite za kateri bon ste se odločili, pripišite podatke komu podarjate bon ter voščilo za obdarjenca, ki ga bomo dokončali in oblikovali mi ter poslali na želeni naslov. Obdarjenec bo lahko bon koristil v določenem terminu, ki si ga bo izbral sam, po želji pa bo lahko zamenjal tudi vrsto tečaja ter doplačal morebitno razliko. Menjava bona za gotovino ni mogoča.

Nazaj na vrh