Obdarujte z darilnimi boni Jadralnega kluba Ljubljana

 

Nimate prave ideje, kako obdariti vaše prijatelje, sodelavce, starše ali najbližje? Nič za to, v Jadralnem klubu Ljubljana smo vam pripravili odličen nabor darilnih bonov za vse ljubitelje morja.

 

– Darilni bon v vrednosti 50 EUR

Bon v vrednosti 50 EUR se lahko unovči za aktivnosti, ki jih ponuja Jadralni klub Ljubljana, za posamezno aktivnost je možno koristiti več bonov različnih vrednosti hkrati. Cena bona je 50,00 EUR.

 

– Darilni bon v vrednosti 100 EUR

Bon v vrednosti 100 EUR se lahko unovči za aktivnosti, ki jih ponuja Jadralni klub Ljubljana, za posamezno aktivnost je možno koristiti več bonov različnih vrednosti hkrati. Cena bona je 100,00 EUR.

 

– Darilni bon TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA

Bon Tečaj za voditelja čolna je primeren za vse, ki še nimajo izpita za voditelja čolna ali si želijo ponoviti osvežiti teoretične veščine, ki jih potrebujejo pri najemu plovil oz. plutju po morju. Cena bona je 123,00 EUR.

 

– Darilni bon ŠOLA JADRANJA S TEČAJEM ZA VODITELJA ČOLNA

Bon Šola jadranja s tečajem za voditelja čolna je primeren za vse, ki še nimajo izpita za voditelja čolna, želijo znanje tudi praktično osvojiti oz. svoje obstoječe znanje še dodatno izpopolniti. Tečaj zajema 3 vikende jadranja v Piranu. Cena bona je 350,00 EUR.

 

– Darilni bon TEČAJ ZA VHF GMDSS

Bon Tečaj za VHF GMDSS postajo je primeren za vse, ki še nimajo mednarodnega potrdila o usposobljenosti za upravljanje z radijsko postajo. Potrdilo je potrebno pri najemu plovil. . Cena bona je 110,00 EUR.

 

– Darilni bon REGATNO JADRANJE

Bon Regatno jadranje bo navdušil vse, ki imajo v sebi malo tekmovalnosti in tiste adrenalina polne jadralce, ki si bi želeli izkusiti tekmovalnega duha. Cena bona je 100,00 EUR.

 

Kako kupim darilni bon?

Pošljite nam povpraševanje za nakup bona na e-pošto [email protected], navedite za kateri bon ste se odločili, pripišite podatke komu podarjate bon ter voščilo za obdarjenca, ki ga bomo dokončali in oblikovali mi ter poslali na želeni naslov. Obdarjenec bo lahko bon koristil v določenem terminu, ki si ga bo izbral sam, po želji pa bo lahko zamenjal tudi vrsto tečaja ter doplačal morebitno razliko. Menjava bona za gotovino ni mogoča.

Nazaj na vrh