Team building

 

Ste naveličani klasičnih Team building programov? V jadralnem klubu Ljubljana smo za vaše zaposlene ali vaše partnarje pripravili posebne Team buildinge ali pa enodnevne izlete, tako da boste vaše pisarne oziroma delovno okolje zamenjali z jadrnico.

V kolikor team ve kam plujejo, potem bo jadrnica tja zagotovo in hitreje prišla! Tako kot v podjetju ima vsak član posadke svojo nalogo, da jadrnica pride točno tja, kamor je namenjena. Jadrnica potrebuje kapetana, strojnika, navigatorja, kuharja, mornarja… enako velja za podjetje. Pod mentorstvom izkušenj inštruktorjev na jadrnici boste svoj tim pripeljali do pozitivno motiviranih zaposlenih, kjer boste skozi zabavo in v pridobivanju novih znanj razvili dodaten občutek za skupinsko delo.

Pokažite svojim zaposlenim in partnarjem, da vam veliko pomenijo. Pri poslu velikokrat pravimo, da smo vsi v podjetju v istem čolnu. Posel je tekma, kot je lahko jadranje in ravno zaradi tega vam v sklopu team buildinga nudimo tudi interno regato, kjer posamezni timi lahko pokažejo svojo uigranost. V program na vašo željo lahko vklučite poslovno prezentacijo, predavanje ter večerjo.

Team building je tudi dobro priložnost da najboljšim v poslu in na jadrnici izrečete priznanje in izročili nagrade. Kot uspešno podajte se podajte z nami na jadralsko avanturo, na kateri boste poleg znanja osnovnih tehnik navigacije izvedeli še o morju in vremenu ter seveda tudi kaj novega o sodelavcih ter še dodatno okrepili medsebojne odnose.

Dodatne informacije oz. za vašo individualno ponudbo glede TEAM BUILDINGA pišite na elektronsko pošto [email protected] (navedite posebne želje,termin, število udeležencev) in posredovali vam bomo našo ponudbo.

team buildingqq

 

Nazaj na vrh