Navtična izobraževanja

V jadralnem klubu Ljubljana organiziramo jadralne tečaje že nekaj desetletij. Skozi naše roke je šlo že skoraj štiri tisoč ljudi. Na začetku seveda brez g.Mirka Bogiča nikakor ni šlo, zdaj pa nadaljujemo tradicijo dalje. Sicer pa, od koga se lahko najbolje naučite življenja na morju kot od človeka, ki še vedno pluje s platnenimi jadri. In to na jadrnici, na katero najbrž nihče ne bi upal niti stopiti, kaj šele pri 90 letih odpluti iz Pirana v Šibenik.

Zaradi novih zahtev pri najemih plovil smo pripravili tudi tečaj za VHF GMDSS postaje. Na tečajih uporabljamo prave postaje, ki jih uporabljamo tudi na izpitu. S tem se izognemo težavam, če razni simulatorji z interneta ne delujejo in prihranimo nepotrebne stroške poti (čeprav je lep sončen dan v Kopru tudi nekaj vredne, kajne).

Ker nas je v klubu kar nekaj, ki bi radi svojo strast do jadranja prenesli na svoje otroke, načrtujemo, da bodo tečaji jadranja za otroke na Optimistih postali stalnica.Zaradi logističnih prednosti in razumevanja občin tečaje pripravljamo na Gradiškem jezeru (zadrževalniku vode) pri Lukovici. Smisel in namen je učenje skozi igro. In kakor bi rekel Tomaž, “na koncu se tisti zgoraj usmili in jih pripelje nazaj.”

V kolikor bi pa želeli  razveseliti bližnje, prijatelja ali navtično navdušenega sodelavca ali sodelavko  smo za Vas pripravili tudi darilne bone, katere  lahko naročite na [email protected] v vrednosti 50 ali 100 € ali pa v obliki celotnega jadralnega tečaja, tečaja za voditelja čolna, tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo ali pa Šolo jadranja za najmlajše.

Pridružite se nam in zajadrajmo skupaj

Rezultat iskanja slik za jadranje

 

 

Nazaj na vrh