Tečaj za voditelja čolna

Želite spoznati nekaj novega, preživeti prosti čas na morju ali pa  samo nadgraditi že obstoječe znanje oz. ste se odločili, da se pridružite navtikom? Potem ste prvi korak že naredili.

Cilj tečaja je pripraviti tečajnike na izpit za pridobitev mednarodnega pooblastila za voditelja čolna (npr. gumenjak, vodni skuter, jadrnica, motorni čoln, jahta) . S pomočjo profesorjev in krmarjev z dolgoletnimi izkušnjami na morju in v izobraževanju, boste osvajali nova pomorska znanja. Tečaj poteka po programu in zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo in na katerem se boste naučili osnov navigacije, pomorske veščine, osnove motoro-znanstva, meteorologije ter pomorske predpise…

Kvaliteto naših predavanj potrjuje skorja 100% uspeh tečajnikov pri opravljanju izpita, saj izvajamo tečaj v skupini z veliko individualnega pristopa, hkrati pa vam poleg teoretičnega tečaja dodatno ponujamo tudi praktično izobraževanje na klubskih jadrnicah. Že podatek, da je Jadralni Klub Ljubljana organizator z najdaljšo tradicijo prirejanja Tečaja za voditelja čolna, pove veliko. Poleg vsega organiziramo še prijavo k izpitu, tako da imate še eno skrb manj!

Cilj tečaja: Cilj tečaja je pripraviti tečajnike na izpit za pridobitev mednarodnega potrdila usposobljenosti za voditelja čolna do dolžine 24 metro .

Potrebni pogoji in predznanje:

Ni posebnih predpogojev saj je tečaj za voditelja čolna namenjena vsem začetnikom kot tudi tistim ki imajo že izpit in želijo nadgraditi že obstoječe znanje oziroma ga obnoviti.

Trajanje:

V zaporedju 2 tednov tečajniki osvojijo vso snov ter opravijo vse predpisane vaje. (6 srečanj po 2 uri)

Lokacija:

Tečaj se izvaja med 18.00 in 20.00 uri v prostorih športnega centra Triglav za Bežigradom (Vodovodna cesta 25).

Cena tečaja za voditelja čolna na osebo: 145,00 EUR

AKCIJSKA CENA ob udeležbi tečaja za voditelja čolna ter šole jadranja vam paket ponujamo za 440,00 EUR  oz. 390,00 EUR za študente in dijake.

V ceni je vključeno:

– primerno opremljena predavalnica

– tečaj za voditelja čolna (teoretična predavanja, praktične vaje, uporaba kart in vrvi za vozle),

– potrebna literatura,

– posredovanje prijave na izpit Upravi RS za pomorstvo, katera določa izpitne termine.

V ceni ni vključeno:

– 54,50€ plačilo Upravi RS za pomorstvo za izpit (pristojbina za opravljanje izpita in upravna taksa)

 

Dodatne informacije glede TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA dobite na 041 608 974, ali elektronski pošti  [email protected] z pripisom TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA

Termin tečaja 3. oktober 2024

tecaj za voditelja colna

Nazaj na vrh