OBJAVLJAMO RAZPIS 44. ŠAVRINSKE REGATE 2018

OBJAVLJAMO RAZPIS 44. ŠAVRINSKE REGATE 2018
Spoštovani ljubitelji jadranja in morja.

Obveščamo Vas da tudi letos v soboto, 1. septembra 2018 bo pod okriljem dogodka 44. ŠAVRINSKE REGATE potekala regata za Pokal Slovenije ter tudi regata za razred Optimist in Laser 4.7.

Regata je odprta za vse razrede potovalnih in regatnih jadrnic, ORC ter starih bark. Štart regate velikih jadrnic je predviden ob 11.00 uri pred Piransko punto, za razrede Optimist in Laser pa pred Izolo.

V želji po medsebojnem sodelovanju in večji povezanosti med mladinskim jadranjem in velikimi jadrnicami tudi letos organiziramo 44. ŠAVRINSKO REGATO tako da pokriva vse zgoraj omenjene razrede.

Program in razpis regate najdete na sledečem linku http://www.jadralni-klub.si/regate/savrinska/

Za individualne prijave na regato vseh, ki nimate svojih jadrnic in posadk nam pišite na e-naslov: [email protected]

Šavrinka je predvsem prireditev družabno – športnega značaja, kjer se na istem prostoru srečajo športni jadralci kot tudi ljubitelji morja ter jadranja. Zaradi navigacijskega regatnega polja je Šavrinska regata še posebej primerna za vse jadralce z različnimi izkušnjami. Tako imajo vsi jadralci možnost, da na tej regati zajadrajo kar daje prireditvi še dodaten čar. Organizator se vsako leto potrudi da je zvečer po regati družabno druženje s podelitvijo nagrad in z zabavo, za katero se bomo tudi letos potrudili, da bo nekaj posebnega. Kot organizator regate si želimo, da bo tudi letošnja že 44. regata nepozabna in da bo poleg športnih užitkov ponudila tudi možnost sklepanja novih znanstev terposlovnih vezi.Vabljeni ste tudi vsi, ki v tej prireditvi vidite poslovni izziv. Vidimo se 01. septembra na slovenski obali na 44. ŠAVRINKI .

Ekipa Jadralnega kluba LJUBLJANA

Razpis 44. ŠAVRINSKA REGATA

Prijavnica 44. ŠAVRINSKA REGATA-open 

Prijavnica 44. ŠAVRINSKA REGATA-opti cup

 

44.Savrisnka_regata_JKL

Nazaj na vrh