OBJAVLJAMO RAZPIS 45. ŠAVRINSKE REGATE 2019

OBJAVLJAMO RAZPIS 45. ŠAVRINSKE REGATE 2019 ter 10. OPTI CUP& MALE ŠAVRINKE

 

Spoštovani ljubitelji jadranja in morja.

Obveščamo Vas, da tudi letos bo pod okriljem dogodka 45. ŠAVRINSKE REGATE potekala regata za Pokal Slovenije ter tudi regata za razred Optimist in Laser 4.7 z imenom OPTI CUP& MALA ŠAVRINKA.

Regata je odprta za vse razrede potovalnih in regatnih jadrnic, ORC ter starih bark ter bo potekala v soboto 7.septembara . Štart regate velikih jadrnic je predviden ob 11.00 uri pred Piransko punto.

  Teden pred tem, bo v soboto 31. avgusta za razrede Optimist in Laser 4.7 ter Laser Radial potekala že 10. regata OPTI CUP & MALA ŠAVRINKA

 V želji po medsebojnem sodelovanju in večji povezanosti med mladinskim jadranjem in velikimi jadrnicami tudi letos organiziramo 45. ŠAVRINSK

tako da pokriva vse zgoraj omenjene razrede. Program in razpis regate najdete na sledečem linku http://www.jadralni-klub.si/regate/savrinska/

Za individualne prijave na regato vseh, ki nimate svojih jadrnic in posadk nam pišite na e-naslov: [email protected]

ŠAVRINKA je predvsem prireditev družabno – športnega značaja, kjer se na istem prostoru srečajo športni jadralci kot tudi ljubitelji morja ter jadranja.

Zaradi navigacijskega regatnega polja je Šavrinska regata še posebej primerna za vse jadralce z različnimi izkušnjami. Tako imajo vsi jadralci možnost, da na tej regati zajadrajo kar daje prireditvi še dodaten čar. Organizator se vsako leto potrudi da je zvečer po regati družabno druženje s podelitvijo nagrad in z zabavo, za katero se bomo tudi letos potrudili, da bo nekaj posebnega.

Kot organizator regate si želimo, da bo tudi letošnja že 45. regata nepozabna in da bo poleg športnih užitkov ponudila tudi možnost sklepanja novih znanstev terposlovnih vezi.

Vidimo se 31 avgusta ter 07. septembra na slovenski obali na 45. ŠAVRINKA

 

Ekipa Jadralnega kluba LJUBLJANA

Razpis in prijavnica na 45. Šavrinsko regato

Razpis in prijavnica na 10. regata OPTI CUP & MALA ŠAVRINKA

Nazaj na vrh