REZULTATI 44. ŠAVRINSKE REGATE- 3. Memorial Mirko Bogić

Slaba vremenska napoved tudi letos ni prestrašila 24 jadrnic v razredu OPEN, ORC ter STRARE BARKE ki so se udeležile letošnje že 44. ŠAVRINSKE regate. Vremenske razmere so poskrbele, da so bili izvedeni vsi trije načrtovani plovi, ki so potekali v idealnih jadralskih pogojih. Oblačno vreme in spreminjanje smeri ter jakosti vetra sta zahtevala obilo koncentracije in znanja jadralcev.

Žav pa zaradi res slabe vremenske napovedi tokrat regata za otroke ni bila izvedena.

V zahtevnih jadralskih razmerah se je najbolje znašla jadrnica GENERALI  z  PODUNAVAC PETROM za krmilom, sledila ji je jadrnica ADRIATIC EUROPA s PUH DUŠANOV ter kot tretje uvrščena jadrnica v absolutni razvrstitvi TAYA 2 & WHITE GOOSE z DJORDJEVIC GORANOM. Tudi člani jadralnega kluba Ljubljana so posegli po številnih pokalih v posameznih razredih.

Zahvala vsem članom kluba ter donatorjem, ki ste kakor koli pripomogli k izvedbi letošnje že 44.Šavrinske regate.

Ponovno se je pokazalo, da je Šavrinska regata prireditev družabno-športnega značaja, kjer se na istem prostoru srečajo športni jadralci vseh generacij kot tudi ljubitelji morja in jadranja.

Kot organizator vam obljubljamo, da bo tudi naslednja že 45. Šavrinska regata nekaj posebnega. Se vidimo še v večjem številu na naslednji 45. Šavrinski regati

 

OPEN OverAll

OPEN A

OPEN B

OPEN C

 

STARE BARKE

 

ORC overall

ORC A

ORC B

ORC C

Nazaj na vrh