Splovitev gumenjaka JOLANDA

V soboto dne 18. 6. 2016 se je v našem klubu ponovno zgodilo veliko. Prvič na morju, z podlago dveh dni na Gradiškem jezeru, smo nadaljevali tečaj z novimi najmlajšimi.  Imeli redni trening z mladinci in pričakali pred ciljem naši klubski jadrnici udeleženki Miljske regate Peruna in Sošolko z našimi člani in jim predajali petke za srečo.

Posebej se pa pohvalimo z našo novo Jolando, ki smo jo ta dan prvič splovili in tudi krstili. Jolanda je naš novi težko pričakovani gumenjak namenjen za trening  članov tako najmlajših kot odraslih in seveda tudi za dodatno ponudbo navtičnega izobraževanja v klubu. Po prvem vikendu uporabe lahko povemo, da je gumenjak izpolnil vsa naša pričakovanja in je res najboljša možna izbira na svetu. Botra Tanja je ob krstu Jolandi zaželela, da nam bo gumenjak Jolanda dolgo služila in uspešno varovala otroke na morju….

Gumon_JK Ljubljana01 Gumon_JK Ljubljana02 Gumon_JK Ljubljana03 Gumon_JK Ljubljana04 Gumon_JK Ljubljana05 Gumon_JK Ljubljana06 Gumon_JK Ljubljana07 Gumon_JK Ljubljana08

 

Nazaj na vrh